Om Stalia

Vi hjälper dig att optimera din produktion

 

 

Stalia är en grossist som lagerhåller, säljer och vidareförädlar ett brett sortiment av stål och metaller. Med den samlade kompetensen hos våra
erfarna medarbetare, kan vi dessutom erbjuda dig det viktigaste av allt: personlig hjälp med att välja det material som passar bäst i din
produktion och för din slutprodukt.

Om StaliaVi har en bit kvar för att kunna mäta oss med Sveriges största stålgrossister när det gäller antalet anställda. Däremot är vi minst lika bra när det gäller att förse våra kunder med ett jämnt flöde av utvalda stålprodukter, bearbetade enligt specificerade önskemål och levererade just-in-time - till ett konkurrenskraftigt pris.

Kundanpassad lagerhållning och förbearbetning


Vi strävar alltid efter att hitta den optimala lösningen och väljer gärna special istället för standard när det gagnar kunden. Vi kan även åta oss att sköta din materialförsörjning genom att lägga upp ett lager med önskvärda tjocklekar, längder eller dimensioner - enbart för din tillverkning. Därigenom sparar du plats och resurser och kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.

Genom att låta oss förbearbeta materialet före leverans, sparar du dessutom tid i din produktion. Vi har ett väl uppbyggt system för bearbetning av handelsstål, tunnplåt, och grovplåt såväl som av specialstål, rostfritt, metaller och armering. Exempel på bearbetningar som vi erbjuder är målning, blästring samt kapning och figurskärning med millimeterprecision.