Projekt: Preem i Laholm

Som många redan vet är Västplåt ett av Sydsveriges mest kända plåtslageri. Sen många år tillbaka har de förbättrat byggbranschen med sin erfarenhet inom plåtslageri och smidesarbeten. De håller ständigt ett högt tempo och jobbar med både små som stora arbeten. Denna gång var det tillverkning och montering av ett helt nytt skärmtak till Preem i Laholm som stod på schemat och vi passade på att ge oss ut i fält för en närmre koll. På bilden kan ni se hur Västplåt nästan är klara och finslipar på de sista detaljerna. Då förgående skärmtak var för lågt för vissa fordon så har det nu höjts för att öka tillgängligheten.

Vi passade även på att ställa tre snabba frågor till Västplåts Morgan Jönsson.

Vad fick dig att ge dig in i stålbranschen? - När jag startade Västplåt kändes det som ett självklart val att även öppna upp smides avdelning så vi kunde hjälpa våra kunder med lite bredare typ av tjänster, ofta hänger smide och plåten ihop i våra projekt.

Vad har du för framtidsplaner för Västplåt? - Våra framtidsplaner är att fortsätta leverera våra tjänster till våra kunders projekt, där vi ska vara de självklara valet när det gäller arbeten med plåtslageri och smidesarbeten.

Vad tycker du om Stalia som leverantör? - Vi är väldigt nöjda med Stalia som leverantör då de produkter de levererar håller hög kvalité och levererar produkterna i lovad tid sedan tycker vi om att gynna de lokala aktörerna. 

Vi tackar Västplåt för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.